Natuurkampeerterrein Camping Landgoed Old Putten

• Lozen afvalwater

• Vuilnisbak

BrevioCamper

jun 2025

Mooie ruime plaatsen en autovrij. Sanitair verouderd. mooie omgeving en dichtbij Elburg en festivalterrein. Prijzen met Hemelvaart en Pinkster wel ruim 50% hoger. In die periode alleen te boeken als arrangement, met daar op nog allemaal extra kosten zelfs een aparte milieu bijdrage wordt in rekening gebracht. Stroom slechts 4A. Camping wordt voor groot deel gerund door vrijwilligers welke ook op de camping staan.

Bielefelder(in)

aug 2024

We verbleven in augustus 2 nachten op de camping met een Ducato-busje. Kosten waren 67,20 euro. Honden niet toegestaan. We stonden heel rustig en hoorden geen weg. Zeer grote ruimte. Veel privacy. Het ligt heel dicht bij de Jumbo-supermarkt. (500-600m) Sanitair verouderd, maar dient zijn doel. Douches kun je niet op slot doen. Wij komen graag terug

user322672835

jul 2024

Ik sta daar graag tijdens Defqon.1 of Lowlands Festival. Een rustige camping, goede sanitaire voorzieningen die goed worden schoongehouden. Geen poespas, wel netjes. En zeker niet duur. Ongeveer 15-20 minuten fietsen naar en van het festivalterrein, nog geen 5 minuten naar Elburg centrum. Niet voor heel hoge campers.

Zuiderzeestraatweg Oost 65

8081 LB, Elburg, Nederland

Kampeerplaatsen op camping en gedeelte natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] - historische buitenplaats - in voorjaar verschillende tarieven zie website - fietsverhuur - centrum Elburg 800m

15 apr t/m 24 mei

25 mei t/m 6 jun

7 jun t/m 7 jul

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard