Golfbaan Landgoed Welderen

• Vuilnisbak

• Douche

Christianvs

okt 2025

Totaal geen € 15,- waard in mijn ogen. Smalle doorgang en laaghangende takken. Campers 10 meter zullen hier wel problemen mee krijgen. Ook moet je inderdaad zoals voorgaande berichten ver lopen voor sanitair. Dat geldt ook voor je vuilnis en schoonwater. Niks is er op het grasveld waar je met de camper staat aanwezig. alleen een simpele stroom paal. je staat ook naast een drukke doorgaande weg. in de nacht gelukkig weinig last van gehad.

Liesje59

sep 2025

mooie plek. prachtig sanitair, waarvoor je even moet lopen, of neem een fiets mee. vreemd dat er geen waterpunt is. Daarvoor zou je dus ook naar het restaurant/sanitair gebouw moeten? Ik ben ver van de drukke weg gaan staan. je kunt hier inderdaad ook niet lozen. Jammer... want je moet al een heel eind zelf voorzienend zijn om hier te blijven.

MarOntheroad

aug 2025

Je bent niet zeker van een plek; heel vreemde manier van doen. Ik belde voor 3 nachten, (=max) dat was OK. Toen was 3e nacht ineens onzeker want: al 3 gasten. Moesten afwachten. Toen: ‘Nee, derde nacht kan helemaal niet, we verwachten er al 6!’ (…) Ook het aanbod voor P-terrein (wil je niet voor 15,-) werd ingetrokken! Bij anderen ging het ook mis; moesten op de P terwijl in boomgaard plek was. Wij moesten za-middag op zoek naar andere CP…

Grote Molenstraat 173

6661 NH, Elst, Nederland

locatie gelegen aan de golfbaan - sani-faciliteiten aanwezig bij het clubgebouw - wifi bij het restaurant - in winterseizoen onverharde plaatsen in kersenboomgaard gesloten ivm drassige ondergrond - verharde plaatsen geopend - fietsroutes w.o Happen en Trappen - honden aangelijnd - Romeinse opgravingen bij de kerk in Elst - centrum 3km