Camping De Grote Bredelaar

Camperleute77

3 dagen geleden

Topplaats, vriendelijk ontvangst, mogelijkheid om lokale producten te kopen en leuke zelfgemaakte kaarsen en gadgets te kopen. Via fietssnelweg gemakkelijk Ahrnem en Nijmegen te bereiken. Leuk om te geitjes te zien melken. Al dat lekkers komt ergens van hé. Echt top 2 daagse, wij komen terug. Merci

Wisco1986

nov 2025

belachelijk dat er op een camperplaats/camping in feite begrip wordt gevraagd voor het uitbuiten van dieren. toen we vertrokken zie je dan ook nog even een vrachtwagen die geitjes op komen halen. waarschijnlijk worden die naar de slacht gebracht. en nee, wij eten geen vlees. om deze ellende te zien, mag je ook nog een veel te hoog bedrag betalen om te overnachten. Eén nachtje was nog te veel. het was dat we op dat moment te moe waren.

Heerlijke camping met ruime plekken bij een geitenboerderij. Keurig en schoon sanitair. Dichtbij Elst, en via de fietssnelweg redelijk dicht bij Arnhem en Nijmegen. Bijzonder om te zien hoe 2000 geiten worden gemolken in een melkcarrousel . Een aanrader om eens te gaan staan.

Breedlersestraat 7

6662 NP, Elst, Nederland

Locatie bij buitenplaats - geitenboerderij - openbaar park Bredelaar 50m - Gelredome 5km - centrum 2,5km

ACSI - Campingcard