Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Bij een verblijf op Recreatiepark Het Eperwoud heten wij, Dirk-Jan en Corine, je van harte welkom. Sinds december ’22 zijn wij trotse eigenaren van dit prachtige park. Vanaf het eerste moment zijn wij dol op deze plek, de omgeving en het park. Bij een bezoek aan de omgeving van Epe, zul je begrijpen waarom wij hier zo dol op zijn. Daar zijn we van overtuigd! Om jouw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, kan het park wel wat liefde gebruiken. Dat is wat wij deze plek de komende jaren in overvloed gaan geven. We zijn al gestart met het nodige onderhoud en een frisse wind door het park. Naast camper- en kampeerplaatsen verhuren wij ook houten huisjes, safaritenten en chalets.
Lees verder

Tongerenseweg 126
8162 PP, Epe, Nederland

Locatie host
Lees verder
Recreatiepark met kampeer- en camperplaatsen - rustig gelegen op de Veluwe - XL plaatsen - winterverblijf zonder sanitaire voorzieningen mogelijk - voor feestdagen andere tarieven [zie website] - fietsverhuur - centrum 2km
1 jan t/m 31 mrt
€ 19,50
1 apr t/m 28 mei
€ 19,50
29 mei t/m 31 mei
€ 32,50
Toon alle tijden en prijzen