Camperlocatie voor de camping - ook kampeerplaatsen op de camping sc 91921 - bosrijke Veluwe - centrum 1km
Oud Milligenseweg 39A
3886 MC, Garderen, Nederland€ 17,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenheerlijke camperplaats gunstig gelegen! grote Coop en een kleinere Spar in Garderen goed te doen zowel lopend als met de fiets. vanuit Garderen prachtige fietsroutes.
Een heerlijke plek, mooi onderhouden, goede camperplekken en prima sanitair. Mooie omgeving, dorp, winkels en restaurants op loopafstand.
Bij aankomst werden we aangesproken door een zeer onvriendelijke dame. Doordat we bij een paar andere campers wilden gaan staan, stonden we op de verkeerde plaats, deze waren echter privé eigendom. Niet handig van ons omdat er middels een bord naar een camperveld werd verwezen. Hopenlijk is deze manier van communiceren geen gewoonte. Wij zijn in ieder geval weer vertrokken.
lees meerWaarschijnlijk heeft u een buurvrouw gesproken die het niet prettig vindt dat de campers niet op het camperveld staan. Onze excuses voor het onvriendelijke gesprek. Wij hopen u, ondanks dit vervelende voorval, nog een keer op onze camperplaats te mogen ontvangen. Fam. Van der Mast/eigenaar.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Oud Milligenseweg 39A
3886 MC, Garderen, Nederland52° 13' 39" N
camping@peerdsebarg.nl
+31620283494
€ 17,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater