Vakantiepark de Oude Molen

PRadix

sep 2025

Heerlijk 3 dagen op een komfort plaats gestaan, mooie ruime plaatsen. Vriendelijke receptie, Wij kwamen na sluitingstijd aan op de camping en konden een kluisje openen voor het toegangspasje. Het sanitair is perfect.

Marco1

sep 2025

Fijne camping. We stonden nu op een comfort plaats. Vooraan op de camping direct voorbij de stacaravans. Een zeer ruime plek afgezet met haagjes. Lekker rustig op deze camping. Vanaf de camping mooi kunnen fietsen. Het restaurant biedt eenvoudige betaalbare gerechten aan. We betaalden 28 euro per nacht. We hebben genoeg data om te streamen maar de wifi is belabberd. We konden tot 15.30 uur blijven.

RapidoBakker

jul 2025

Alles is aanwezig op deze camping: goed sanitair, restaurant, afhaal sushi, zwembad en vuil water loosplek. Voor de kinderen ook een speeltuin en animatie. Drukke maar gezellige sfeer tijdens de Nijmeegse Vierdaagse week in het hoogseizoen. Sommige dingen zijn wel aan vervanging toe, maar over het algemeen een prima camping.

Wylerbaan 2A

6561 KR, Groesbeek, Nederland

Basiskampeerplaatsen – Comfortplaatsen tegen hoger tarief beschikbaar – feestdagen en vakanties in het voorjaar gelden als hoogseizoen - zie website voor laag-,midden- en hoogseizoen – tijdens winter: camperplaatsen (01/11-31/03) - tijdens 4-daagse: arrangement (zie website) – restaurant op vakantiepark – Nationaal Bevrijdingsmuseum 100m -centrum 500m

24 aug t/m 31 okt

10 jun t/m 3 jul

2 jun t/m 5 jun

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard