Fraai gelegen op een stuwwal - Mokerheide op loopafstand - centrum 4km
Klein Amerika 6
6562 KC, Groesbeek, Nederland€ 23,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenIdd een prachtige plek, goed onderhouden, mooi en schoon sanitair, vriendelijke ontvangst! En wat de schuine plaatsen betreft.... als je dat niet fijn vindt kun je misschien beter naar zee gaan.... De heuvels zijn juist de charme van dit gebied!!
Wat een prachtige plek en wat een sympathieke eigenaresse. Geen loosplek voor het grijswater, anders dan evt. via een putje op de plek. De voorste rijen hebben een fenomenaal uitzicht.
Dank je wel voor jullie review, de tip voor de loosplek nemen we zeker mee!
Ook een negatief bericht moet kunnen. Op zich een mooie camping, idd camping. De camperaars onder ons moeten rekening houden met behoorlijke schuine plekken. Aan camperaars is niet gedacht. Geen vuilwater loosplaats aanwezig. Er wordt door de eigenaar behoorlijk commercieel omgegaan met haar "klanten" en betalingen. Alles moet contant terwijl we leven in 2022... Iets langer blijven kan niet tijd is tijd dus, eraf.. anders dag extra betalen.
lees meerBeste gast, Wat jammer dat je het zo hebt ervaren. Vooraf proberen we onze gasten zo goed mogelijk te informeren met betrekking tot de plek. Zeker omdat onze camping nu eenmaal in een heuvelachtig gebied ligt :). Op onze camping is een stortplaats aanwezig voor het mobiel toilet, inderdaad niet voor vuil water. We gaan dit zeker meenemen als tip! En wij hebben inderdaad aankomst- en vertrektijden welke we zo goed mogelijk proberen te volgen. Dit om ervoor te zorgen dat iedere gast die op onze camping komt, op zijn/haar plek terecht kan. Nogmaals, we vinden het erg vervelend als jullie niet hebben kunnen genieten. Een fijne avond gewenst. Met vriendelijke groet, Familie Lamers
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (16A)
Vuilnisbak
Dank je wel voor jullie review, de tip voor de loosplek nemen we zeker mee!
Klein Amerika 6
6562 KC, Groesbeek, Nederland51° 45' 21" N
camping@opdenstuwwal.nl
€ 23,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet