Mini camping Landgoed Den Heuvel

• Stroom

PetraenJoke

jun 2025

De camping ligt werkelijk prachtig. De plaatsen zijn ruim en overal heb je mooi uitzicht. De eigenaar is super vriendelijk. Het is een mooie uitvalbasis voor zowel wandelen als fietsen. De reden voor 3 sterren zit'm in het sanitair. Wij vinden oud niet erg, zolang het maar schoon is. Dat was het zeker niet. Daarom vonden wij €26,- incl stroom een beetje aan de dure kant

LuckyLuke22

jun 2025

De locatie is precies zoals eerder beschreven. Maar de prijs is niet goed. Wij betaalden € 22,- voor een kampeerplaats zonder elektriciteit voor twee personen voor één nacht

Groeje

mrt 2025

Hartelijke ontvangst door de eigenaar, plekken zijn ruim, prachtig uitzicht. Wel een rommelig terrein rondom de schuren met douches en het toilet. Zie ook andere reviews. Deze SVR is camping officieel van Pasen t/m de herfstvakantie open en niet het hele jaar zoals aangeven op CC. Je kunt wel overnachten buiten deze periode maar met beperkte voorzieningen. Slechts 1 toilet en 3 warme douches. Water voor toiletstortplaats was nog afgesloten.

Wylerbaan 18

6561 KR, Groesbeek, Nederland