hele fijne rustige mooie camperplaats. schoon en degelijk sanitair en goede voorzieningen. echt een aanrader
Een heerlijke plek om te staan. Prima toiletten en heerlijke ruime douches. Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Wij hebben van hier uit op de fiets de "wereld" beroemde kerstmarkt in Duiven bezocht op een regenachtige dag. Wij komen zeker terug. Oh ja, de eigen gebakken appeltaart is een must.
lees meerWe verbleven maar één nacht, maar op basis daarvan: prima plek! Heerlijk ruim, rust en prima voorzien van wat we nodig hebben. Top
lees meerRijnstrangenweg 15
6923 SL, Groessen, Nederland51° 55' 7" N
info@wellinghoeve.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons