Camping Landgoed Overbetuwe

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

mattheijer-opstap

jul 2024

Van de prijs klopt niks. 25 euro voor 1 nacht, plus een hond kost ook nog eens 5 euro. per nacht bijbetaling van 50 cent voor de douche plus 20 cent warm water en geen schoon sanitare. toilletpapier moet je ook zelf mee nemen.. gelukkig zat het weer wel mee

LuiteJoke

apr 2024

Er is niks mis met de locatie van de camping maar er moet nodig wat aan onderhoud en beheer gedaan worden. Het is een rommeltje en doet de naam “Landgoed” geen eer aan. Het sanitair is matig, de douchetijd te kort. We betaalden ruim €25 voor een nacht en dan moet je nog betalen voor een bak afwaswater. De receptie was niet bezet maar na een druk op de intercom was de dame er snel, ze was wel vriendelijk. Deze plek kan wel wat liefde gebruiken!!

Stam175

mei 2023

Dit is een erg mooie locatie, ruime plekken. je kunt zelf uitzoeken, maar daar kwamen we zelf niet erg uit, maar de beheerder ging met ons mee en hielp ons aan een prachtige plek. Voor stroom moesten we wel een stukje verder weg, maar met ons 25 meter snoer was dat geen probleem. Water moet je vullen met een gieter, dus is wel handig als je die bij je hebt. Wij konden deze ook bij de receptie lenen. We hebben hier prachtig gefietst!

Uilenburgsestraat 3

6666 LA, Heteren, Nederland

Kampeerplaatsen op de camping - autovrij - ook camperplaatsen voor de poort [sc 11196] in winterseizoen reserveren - bij hoger gebruik electriciteit hoger tarief - kinderboerderij - centrum 2km

1 jan t/m 17 mei

18 mei t/m 1 jun

2 jun t/m 15 jul

Toon alle tijden en prijzen

NKC - NKC/CCI Card

ACSI - Campingcard