camperplaatsen op gezinscamping in Hierden bij Harderwijk - landelijke omgeving - centrum Harderwijk 2,5km
Duinweg 6
3849 NJ, Hierden, Nederland€ 21,70 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenWij sluiten ons helemaal aan bij vorige reviews. Wij stonden op grote veld met de speeltuin, ideaal met onze kleinzoon.
Rustige camping in prachtig fietsgebied. 1 en al vogelgezang, heerlijk! Mooi en schoon sanitair. Wat een vriendelijke eigenaar. Wij komen zeker nog eens terug.
dit is een fantastische plek om te staan, mooie omgeving lekker rustig super vriendelijke eigenaar, fantastisch schoon sanitair eigen stroom en waterpunt. bovendien prachtige fietsroutes. een plek om terug te keren. Kees Murre.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Duinweg 6
3849 NJ, Hierden, Nederland52° 21' 1" N
info@depeperkamp.nl
€ 21,70 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet