Recreatiepark 't Veluws Hof

• Stroom

CB-21

mei 2025

2 nachten geboekt maar was een uitdaging om op ons plekje te komen. Door veel geparkeerde auto's konden we er maar net langs. Bijna alleen vaste gasten waar wij stonden met caravanplaatsen die elkaar al jaren lijken te kennen. Leuk voor hen maar niet echt op campers berekend. Verder prima faciliteiten maar wij zoeken volgende keer weer naar iets kleiners en makkelijker bereikbaar.

met kamperen heeft het weinig te maken, geen camping maar kampeerfabriek. onhandige gedoe met pasjes voor warm water en 1 pas per kampeermiddel

AnnTeun

jul 2024

Reserveren ging makkelijk. Prima camping met goed sanitair. leuke speeltuintjes en zwembad.Vriendelijk personeel. Voor 3 overnachtingen € 88,00 +kaart voor slagboom borg €35,00 retour bij vertrek.

Krimweg 152

7351 TM, Hoenderloo, Nederland

kampeerplaatsen op recreatiepark - voorjaarsvakanties = hoogseizoen - vlakbij het Nationale Park De Hoge Veluwe - in het Centraal Veluws natuurgebied met bossen en heide - sportfaciliteiten - meerdere speeltuinen - verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan/kinderspeelbad - centrum 2,5km

23 mrt t/m 13 jul

14 jul t/m 31 aug