Camping Lieveld

• Stroom

kmetzlar

aug 2023

een paar heerlijke dagen gehad. keurig grasveld. Zeer schoon sanitair. 50 cent voor een heel lekkere douche. vriendelijke beheerders. Wij komen terug.

Dagjeweg

mei 2023

Wij zijn drie nachten verbleven. Mooie schone camping en sanitair. Hele vriendelijke eigenaren en leuke omgeving tussen Lichtenvoorde en Groenlo. Je hoort het verkeer wel langs gaan, maar wij hebben ons er niet aan gestoord. We komen zeker terug!

Chausson630

jun 2022

Kleine camping beheerd door een jong gezin. Heel vriendelijk. Nieuw schoon toiletgebouw met 2 toiletten en 2 douches ( 50ct ), afwasplaats, goed gescheiden afvalbakken, chem toilet loosplaats, daar moet ook het grijs water in. Leuk veld rondom een vijver. Volop zon en schaduwplaatsen. Kleine speeltuin met trampoline. €17,- is een prima prijs. Het enige nadeel is dat het vogeltjesconcert steeds onderbroken wordt door het autoverkeer.

Oude Lievelderweg 2b

7137 MA, Lievelde, Nederland

Kleine camping met ruime plaatsen - omheinde vijver - aankomst vanaf 14.00u - vertrek voor 1200u - centrum 750m

18 apr t/m 29 okt