leuke, rustige camping en mooie uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. vriendelijke eigenaren. sanitair prima in orde
Vriendelijk ontvangst. Mooi en schoon sanitair, eigenlijk is alles netjes en schoon! De eigenaren doen er alles aan om het naar je zin te maken. Op het gras van het kampeerveld zijn ze erg zuinig, dus bij geen reservering, als het regent even bellen of je met de camper wel het veld op mag. Verder mooie omgeving om te fietsen. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
lees meerPrachtige Mooie lokatie, schone sanitaire voorzieningen, vriendelijke ontvangst en gastvrije mensen een mooi uitgestrekt gebied om te fietsen. Anneke en Fred, Ommen.
lees meerProvincialeweg 29
4032 NZ, Ommeren, Nederland51° 56' 34" N
info@debetuwehoeve.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons