Geclaimd door eigenaar
4.5

Locatie host
Welkom bij de Museumboerderij, waar traditie en gastvrijheid samenkomen! Wij zijn Andreas en Marianne, de trotse beheerders van deze unieke plek. Andreas is niet alleen onze getalenteerde chef-kok die de heerlijkste gerechten bereidt in ons restaurant, maar hij zorgt ook voor het onderhoud van onze prachtige boerderij en groenvoorziening. Marianne staat bekend als onze meesterbakker, met haar verrukkelijke appeltaarten die bezoekers steeds weer terug laten komen voor meer. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het beheer van reserveringen en verwelkomt zij gasten met haar warme gastvrijheid. Samen streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij de charme van het platteland en de smaak van traditie samenkomen
Lees verder

Kiefveldersteeg 11
3882 RG, Putten, Nederland

Locatie host
Lees verder
camping bij museumboerderij - in buitengebied - aankomst vanaf 13.00u - vertrek voor 12.00u - centrum 5km
25 mrt t/m 1 okt
€ 25,66