SVR-Camping de Meibeek

• Douche

Mahe

aug 2025

Wij sluiten ons voor een groot gedeelte bij de vorige reviews aan. In de basis een prima camping waar nog een paar schoonheid foutjes enige verbetering behoeven, b.v. zwembad water temperatuur kan wat hoger. Verwarmen door de pomplagers is natuurlijk een lachertje. Maheru

gastvrije ontvangst door de kersverse eigenaren Nicole en Corne. Ruime , schone plaatsen en keurig sanitair.Een aanrader.

doornenburg

aug 2024

Wat een heerlijke plek is dit. Grote,ruime plaatsen, brandschoon sanitaire voorzieningen. Deze worden 4 keer per dag schoon gemaakt!!(Jammer dat sommige bezoekers niet weten hoe n wc borstel werkt of de aanwezige douchetrekker). leuke viswedstrijd voor de kids verzorgd door eigenaar. Gaat geen jaar voorbij zonder hier te hebben gestaan,echt onze favoriete camping

Branderveenweg 4

7261 RE, Ruurlo, Nederland

Landelijk gelegen camping - dichtbij de N319 - kampeerplaatsen voor campers op de camping - verschillende manieren voor sanitair [privé of in sanitairgebouw] - ook camperplaatsen voor de poort [sc 103028] - centrum 4km

7 jun t/m 8 jul

26 mei t/m 6 jun

9 jul t/m 28 aug

Toon alle tijden en prijzen