Minicamping Brinkman

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

user385164606

okt 2025

Wij komen hier erg graag. Rustig en een gezellige sfeer. Gewoon komen en gaan ervaren. Begin sept vallen de appels v d bomen maar ook de walnoten. En.... daar mag je gebruik van maken. Alles is er....... een pareltje van een plek als je van natuur houdt. Doe maar gewoon . Wij komen terug.

CamperLuckyChanty

sep 2025

verharde ruime afgebakende plaatsen met groen, electriciteit . ook inclusief toiletten, douches.. alsmede grijs water, leidingwater en lozen toilet. het sanitair is misschien wat verouderd, maar picobello in orde en net. hebben eigen wandelpad. s avonds komt een der eigenaars langs. zeer vriendelijk en behulpzaam. zeer flexibel . Wij komen er nog terug. immers wandelen, fietsen in natuurlijke omgeving met dichtbij Ruurlo en mooi Broculo

de-fietsende-haantjes

sep 2025

Bij Ruurlo stond deze camperplaats niet op kaartje met camping of camperplaats afbeelding. Aardige behulpzame beheerders . een voudige schone camping met goede camperplekken en alles wat nodig is vooe camper. goede fiets mogelijkheden . A.Hahn

Borculoseweg 70

7261 NK, Ruurlo, Nederland