Camping De Hooge Brug

• Stroom

VIE-CC909

sep 2024

Vriendelijk ontvangst echter is de camping een Voetbalveld, vierkant, vrijwel zonder uitstraling. De „oprit“ naar de Camping zou door de eigenaar eens moeten worden opgeruimd. De prijs van 30,-€ is te hoog. Veel geluid van verkeer door de rijksweg en de autosnelweg in de buurt.

brasa30D

jun 2024

ontvangst is matig en niet proffesioneel ( misschien ben ik het anders gewend) entree is rommelig de plaats is oké en groot, wel wat herrie van de snelweg, maar dat kan je zien op de kaart. het is meer een camping voor vaste caravans. sanitair is ondermaats, geen warm water en verouderd sanitair. douchemuntje is niet toereikend voor wat je wil doen . er is ook geen warmwater, wat ik vandaag de dag niet vindt kunnen.

YvetteSKYB

mei 2023

Aardig ontvangen. Vlakbij een mooi meer met zandstrand. Helaas toch geen aanrader. Schoon, maar gedateerd. Dag en nacht veel lawaai van de snelweg. En momenteel ook pneumatische hamers ivm de aanleg van een zonnepaneel weide. Wij vonden 1 nacht écht genoeg en zijn snel op zoek gegaan naar meer rust.

Valburgsestraat 45

6677 PC, Slijk-Ewijk, Nederland

Kampeerplaatsen op camping met groot grasveld, direct aan meer met ligweide en zandstrand - geen afgebakende plaatsen - centrum 1km

1 apr t/m 1 nov

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!