Jachthaven De Bijland

Camperplaatsen

• Stroom

yorin

sep 2025

voor t uitzicht 3 sterren,maar we stonden ook achteraan.De rest is waardeloos vieze wc s en douche sDe oprit doodeng als t heeft geregent n glibber zooi.Het gras te hoog , dus ook bij regen glibberzooi.Het zou n prachtige cp kunnen zijn als er meer aandacht en tijd word in gestoken .Maar t restaurant is ws hoofdzaak en de cp ach wat zal ik er nog van zeggen.

AntjeVisser

sep 2025

Mooie camperplaats aan het water met prachtig uitzicht. Strand voor de deur. Wc en douche aanwezig bij de haven Douche muntjes 1 euro voor een paar minuten douchen en weinig water. Beetje jammer Mooi om te fietsen en wandelen. Havenmeester kwam langs voor betaling. Wij komen nog wel eens terug

Derk2006

jun 2025

Groot leeg veld met uitzicht op het water. Heerlijk rustig maar veld ligt vol ganzenpoep. Ruik je niets van, maar wel vies onder je schoenen. Toilet en douche ver weg.

Zwarteweg 2

6916 KC, Tolkamer, Nederland

locatie bij jachthaven en recreatieplas - speedboten en waterskiën - restaurant bij jachthaven[wc/douche] - stroomvoorziening beperkt tot 10 aansluitingen bij eerste lantarenpaal - in hoogseizoen erg druk - reserveren niet mogelijk - centrum Tolkamer 750m

15 apr t/m 15 okt