3,74van 5
  • september 2023

prachtige plek om te staan. vlakbij het water met veel scheepvaartverkeer. We hebben geen last gehad van de werkzaamheden aan de dijk. Mooie fiets en wandelroutes. Prachtig gebied Het is alleen een plek om te staan, verder niets.

Reactie van beheerder

Dankjewel Henry

• augustus 2023

mooie plek voor 1 a 2 daagjes je kun er lekker fietsen pontje ligt voor de camper om de Waal over te steken (€2) s Hertogenbosch 25 km 🚴‍♂️ overnachtingen €8 helaas geen voorzieningen

• juni 2023

info

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 94 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,74van 5
  • september 2023

Reactie van beheerder

Dankjewel Henry

• augustus 2023

• juni 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Pleisterplaats Bol Varik