kindvriendelijke camping in Voorthuizen. - prijs is basisprijs, zie voor juiste tarieven website -restaurant - centrum 1km
Harremaatweg 34
3781 NJ, Voorthuizen, Nederland€ 21,00 • 30 mrt. t/m 26 okt.
N/A
Kortingskaartenprima ruime plekken en alle voorzieningen op orde. mag ook wel voor die prijs. je staat eigenlijk naast de camping naast de tennisbaan en trapveldje, dus echt rustig is het niet.
Prima camping met ruime camperplaatsen. Van de tegenover ons liggende tennis- en voetbalvelden hebben we geen last. Sanitair is netjes en schoon. Goede "cronaregeling"voor het toiletgebouw. Ook de vaatwassers (waarvoor gratis munten verstrekt worden) worden graag gebruikt. Het zwembad is wel oud en weinig uitnodigend en ver van de camperplaatsen verwijderd.
lees meerHeerlijk weekend gestaan, was optimaal bezet maar toch privacy, schone voorzieningen, vriendelijk te woord gestaan ondanks de Corona alles prima geregeld en binnen en buiten kunnen zwemmen.
Campinggedrag toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Harremaatweg 34
3781 NJ, Voorthuizen, Nederland52° 10' 58" N
info@deboshoek.nl
€ 21,00 • 30 mrt. t/m 26 okt.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan