4,09van 5
  • september 2023

Kleinschalige camping, proper sanitair en zalige douches. 10 km van Nijmegen en 5,5 km van Wijchen (heel gezellige terrasjes en veel restaurants) Wel wat lawaai van de straat vlakbij.

• juli 2023

We waren hier van 27t/m29 mei Goede ontvangst. Fijne minicamping alles wat je nodig hebt is aanwezig, schoon sanitair. Wij hadden in de avond dat de wifi regelmatig uitviel, na 23.00 uur helemaal niet meer. Jammer!

Reactie van beheerder

Hoi, We gaan kijken naar de Wifi, dat mag namelijk niet gebeuren. Bedankt voor jullie verblijf!

• juni 2023

Een fijne minicamping waar je gastvrijheid ervaart en over goed en schoon sanitair kunt beschikken. De camping is een mooie uitvalsbasis voor prachtige wandelingen in de omgeving, bezoek aan mooi Nijmegen, Appeltern en het Afrika museum. we hebben ervan genoten. Prijs kwaliteit is zeer prima.

Bekijk alle 48 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,09van 5
  • september 2023