Geheel vernieuwde camping - kindvriendelijk - centrum 3km
Oosterweg 263
6603 AA, Wijchen, Nederland€ 20,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
Kortingskaartenwaren op doorreis maar zijn 4 dagen gebleven. leuke mooie omgeving en fijne camping. en sanitair super netjes. komen zeker terug. Joop en lenie Zuidlaren
een fijne uitvalsbasis als je tot laat moet werken en toch weg wilt. 10 min rijden vanuit onze woonplaats. fijne camping, fijne ontvangst, mooi schoon sanitair, dichtbij centrum Wijchen. kortom super
Wat hebben wij weer genoten … bijna 3 weken gestaan en onze kleinkindjes hebben een paar keer gelogeerd waterpret op de glijbaan uitleven op de trampolines en ijsjes maken in de zandbak smorgens warme broodjes en verse eitjes wat wil een mens nog meer super bedankt Hans ,Paula en Tim tot de volgende keer groetjes Hans en Marijke
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
lees meerOosterweg 263
6603 AA, Wijchen, Nederland51° 47' 56" N
info@scharrelnest.nl
€ 20,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet