camperlocatie voor de poort van SVR minicamping - tegenover recreatieplas Bussloo - op loopafstand van Thermen Bussloo - gelegen nabij A1 - centrum 3km
Kneuterstraat 38
7384 CN, Wilp, Nederland€ 14,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenheerlijke plek hier en fijn ontvangst door Monique ...we hebben hier een ontspannen weekend gehad ! fijn fietsen om het water en wandelen met hond mag hier tot en met eind april . We komen zeker terug !
3 nachten gestaan. Hele mooie locatie. Met een prachtige omgeving Monique erg gastvrij en heel behulpzaam. Echt een aanrader
Erg mooie omgeving en heel gastvrij ontvangen. Gezellig met 13 campers eerste zonnestralen gepikt.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Kneuterstraat 38
7384 CN, Wilp, Nederland52° 12' 23" N
52.20632
minicampingdehane@gmail.com
€ 14,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine