Gelegen in het Zuidelijk Westerkwartier - openluchtzwembad De Woldzoom - vrijdagochtend markt op Marktplein - museumplein Grootegast; Victorymuseum, legiomuseum, drukkerijmuseum - fiets en wandelroutes verkrijgbaar - leenfietsen beschikbaar - pinbetaling mogelijk - goede uitvalsbasis voor geocaching - centrum 2km
Havinga's Reed 5
9861 TH, Grootegast, Nederland€ 10,00 • 10 mrt. t/m 1 nov.
Kortingskaartenik sluit mij aan bij de vorige schrijvers een top locatie en een vriendelijke beheerder. hier komen we zeker terug.
Een echte camperplaats, je bent aangewezen op je camper maar alles wat dat mogelijk maakt is aanwezig. 12 verharde plekken met mooi stuk gras en leuk uitzicht. Prima verzorgingsplek met alle faciliteiten. Prijs is €10, en eventueel €2,50 voor 4 ampère stroom. Informatie over de vele fiets- en wandelmogelijkheden aanwezig. Vriendelijke eigenaren completeren het positieve beeld. Aanrader.
lees meerPrachtige camperplaats, vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen met grasveld naast de camper. Mooie fietsroutes in de omgeving. Een mooie camperplaats om terug te komen.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
Havinga's Reed 5
9861 TH, Grootegast, Nederland53° 11' 29" N
53.19148
info@dekleinemolenpolder.nl
€ 10,00 • 10 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater