diverse kampeerplaatsen met/zonder voorzieningen [zie website] - Campers en Orangerie met gebruik van keuken het gehele jaar welkom - natuurgebied Gorechtpark 500m - Zuidlaardermeer 1,5km - Hoogezand 4km - centrum 1km
Woldweg 78 A
9606 PG, Kropswolde, Nederland€ 19,00 • 1 jan. t/m 31 mrt.
€ 25,10 • 1 apr. t/m 1 okt.
€ 19,00 • 2 okt. t/m 31 dec.
KortingskaartenMooie omgeving. Helaas niet mogelijk om wc casette te legen toen wij er waren, het water stond er nog niet op.
Wat een prachtige plek met een buitenkeuken, barbeque en een mooie kas om in te relaxen, grenzend aan een natuurgebied. Je kunt hier wandelen, fietsen, watersport en dat bij dieren en in de natuur. Echt een bijzonder camping die zeker de moeite waard is om een stukje voor te rijden. Hier komen we terug, al is het alleen al voor de beleeftuin met de ezeltjes en andere dieren. Gastvrij en verzorgd. Bedankt voor deze mooie plek.
lees meerWauw. Heerlijk tussen dieren en de mogelijkheid om te koken in een kas met prachtig uitzicht.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
9606 PG, Kropswolde, Nederland53° 9' 11" N
info@lalunacare.nl
+31598851909
€ 19,00 • 1 jan. t/m 31 mrt.
€ 25,10 • 1 apr. t/m 1 okt.
€ 19,00 • 2 okt. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet