gelegen in Westerwolde - beekdalen, natuur en veel historische bouwwerken - betaling per pin mogelijk - ter plekke melk tap met verse melk - Bourtange 11km - centrum 2,5km.
Streekweg 4
9591 VM, Onstwedde, Nederland€ 11,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenFantastisch plaats voor € 11. alles is aanwezig en keurig schoon, douche wc water. stroom krijg je door 1 Euro in de paal te doen . Wij komen hier zeker terug een aanbeveling 👍
Hier met veel plezier gestaan, alles voor de camperaars is aanwezig. Zeer ruime plaatsen met mooie uitzicht over landerijen. Sanitaire voorzieningen keurig netjes, en super vriendelijke eigenares . Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen . Voor ons een dikke 10, en komen zeker terug.
Prima cp voor een paar dagen. Alle faciliteiten voor 11 euro per nacht ex stroom. Nu in februari heel rustig. In overleg hebben we onze vuurschaal kunnen gebruiken dus heerlijk lang buiten kunnen zitten bij ons kampvuurmusical. Mooie omgeving voor wandelingen of om te fietsen. Op zondag is alles overal wel gesloten dus niet even ergens koffie kunnen drinken. Maar ach dat is maar bijzaak. Aanrader als je van rust en eenvoud houdt.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
lees meerStreekweg 4
9591 VM, Onstwedde, Nederland53° 3' 24" N
kerstboom19@hetnet.nl
€ 11,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater