Mooie grote plekken. Schoon sanitair met warme douche, inbegrepen in de prijs. Makkelijk zelf afrekenen met QR code of contant in een envelop zodat je altijd aan kan rijden. Wij komen zeker terug.
Sinds wij een camper hebben, komen wij al 3 jaar lang 9 of 10 (lange) weekenden per jaar naar deze plek. Elke keer voelt het als thuiskomen! Plekje uitzoeken, stroom aankoppelen en verder gaan met genieten! Mooie ruime plekken met uitzicht over de landerijen, prachtige omgeving om te wandelen en/of fietsen, netjes sanitair, melktap en vlees van eigen koeien, maar bovenal erg sympathieke eigenaren. We blijven graag komen! Oan’t sjen!
lees meerDit is en blijft een superplaats! Elke cp eigenaar kan een voorbeeld nemen aan deze plaats! Ik wou dat alle cp in NL er zo uit zien!
lees meerStreekweg 4
9591 VM, Onstwedde, Nederland53° 3' 24" N