Camperplaats is gelegen in Westerwolde - gebied met unieke beekdalen, mooie natuur en veel historische bouwwerken - ook betaling per pin mogelijk - ter plekke melktap met verse melk - Bourtange 11km - centrum 2,5km.
Streekweg 4
9591 VM, Onstwedde, Nederland€ 10,80 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenEen geweldige plek goede bediening je kan er heerlijk vlees kopen en overheerlijk droge worst. JOLANDE Heeft onze camper ingepakt met strobalen zo dat wij het niet koud zouden krijgen fantastisch. Prijs en plaats helemaal toppie. De maatjes
Wie van rust houdt, een prima camperplaats met alles er op en er aan. Bijzonder vriendelijke boer en boerin. Een aanrader. Bert en Wils.
Bezocht op 19 en 20 december 2020. Prima overnachtingsplaats. Vriendelijke eigenaresse. Alles wat een camperaar nodig heeft, is aanwezig. Stroompalen zijn verbeterd, je kunt nu aflezen hoeveel kWh er nog resteren. Aan de overkant in het huisje een melktap en je kunt er aardappelen en eieren kopen. We stonden er met in totaal 3 campers. We komen zeker terug. Een echte aanrader. Tot de volgende keer.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
lees meerStreekweg 4
9591 VM, Onstwedde, Nederland53° 3' 24" N
kerstboom19@hetnet.nl
€ 10,80 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet