camperplaats - reserveren mogelijk - ruimte en rust - centrum 3km
Oude Dijk 29
9981 TH, Uithuizen, Nederland€ 10,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenCp in het wijde weidse Groningerland. Prima om bijvoorbeeld de volgende dag naar de Eemshaven te rijden of te fietsen. Veel schaduw. Voorzieningen ok
Keurig aangelegde kleine CP. Bij aankomst niemand aanwezig, maar info-borden wijzen je de weg. Na telefonisch overleg "ingecheckt" en voorzien van nadere info.
Wij hebben een nacht gestaan. Heerlijk rustig, vriendelijk ontvangst. Het sanitair is schoon. Wij betaalden € 12 en € 3 voor de stroom.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Oude Dijk 29
9981 TH, Uithuizen, Nederland53° 25' 12" N
elske.doff@gmail.com
€ 10,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater