locatie achter de waddendijk - betaling en stroom via app Aan-uit.net - toegang camperplaatsen via slagboom - via e-mail code waarmee je de slagboom kunt openen - geen reserveren - rust en ruimte - Pieterburen 8km - centrum 5km
Zijlweg 4
9988 TD, Usquert, Nederland€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartende omgeving is prachtig. ik vind het wel heel raar dat er geen voorzieningen zijn voor vers water, grijs water en wc leeg maken. voor de prijs van 12 euro mag je dat verwachten.
Wat een prachtplek. Het is hier stil, stiller het aller stilst. Prachtig om te wandelen en te fietsen over en langs de dijk. 's Avonds met een wijntje op de dijk genieten. De meest Noordelijke camperplek van het vasteland van Nederland moet je zeker een keer bezoeken en het Aan uit net werkt prima. Ook het cafétje is een bezoekje meer dan waard. Wij gaan zeker weer komen
lees meerprima plek, lekker rustig. AanUit.net werkt perfect!
Campinggedrag niet toegestaan
Stroom (4A)
Vuilnisbak
lees meerprima plek, lekker rustig. AanUit.net werkt perfect!
Zijlweg 4
9988 TD, Usquert, Nederland53° 25' 56" N
gemeente@hethogeland.nl
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Stroom (4A)