mooie plek. lekker rustig maar wij waren er dan ook nog laat in oktober. sanitair voldoet en is schoon. de plaatsen zijn lekker ruim opgezet. wij hebben genoten.
Mijn favoriete camperplaats. Ruime plekken, heel schoon sanitair, aardige eigenaren en een geweldig mooi wandelgebied er naast waar mijn hond en ik lekker kunnen wandelen. Woon maar 10 km verderop maar kom hier regelmatig even genieten 😍
prachtige plek mooie uitvalt basis voor geochasing sanitair super en mooi schoon , eigenaar regelmatig gezien voor een check up 👍 komt zeker in onze favorietenlijst
Dorpsstraat [N973] 11
9699 PA, Vriescheloo, Nederland53° 5' 39" N
info@loosterstee.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons