locatie bij hotel-restaurant - maaltijd verplicht - algemene parkeergelegenheid - centrum 3km
Oostereinde 10
9672 TC, Winschoten, Nederland€ 0,00 • 3 jan. t/m 26 dec.
Kortingskaartenwe waren te laat voor eten maar mochten toch gratis met stroom staan. rare plek maar praktisch voor een snelle overnachting
Als gast hier ondanks COVID-19 toch kunnen eten. Heerlijk vegetarisch stoofpotje met een bietencarpaccio, voortreffelijk en tegen een redelijke prijs. Het parkeren was gratis en we konden gebruik maken van het sopkontakt. Je staat wel dichtbij de snelweg; geluid is voor iedereen verschillend. Misschien zonder stroom op een andere plaats, het terrein is groot genoeg. Opvallend vriendelijke bediening. Voor ons 4 van de 5 sterren!
lees meerAchter het hotel heerlijke overnachting gehad, tegen de bosrand. Water en stroom gratis bij afname maaltijd in het restaurant. Vriendelijk personeel. er zijn 2 plaatsen met stroom. Zonder voorziening mag je op de parkeerplaats overnachten.
Campinggedrag niet toegestaan
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
WiFi
Oostereinde 10
9672 TC, Winschoten, Nederland53° 9' 13" N
info@indenstallen.nl
€ 0,00 • 3 jan. t/m 26 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Stroom (unknownA)