SVR Camping Aan De Bosrand

• Douche

4.5

Ad&Carla

jul 2025

Fijne en rustige SVR camping met een mooi meertje waarin je kunt zwemmen en vissen. Deze camping is destijds opgezet door een van de grondleggers van SVR (zo heeft men ons uitgelegd). De eigenaren Jacob en Janny zijn bijzonder hartelijke en service gerichte mensen. Op de eerste ochtend vonden we 2 kakelverse eitjes bij de camper. Zij doen hun uiterste best om het hun gasten naar het zin te maken. Mooie omgeving. Wat ons betreft een aanrader.

wivophoto

sep 2024

twee nachten hier gestaan en zeker de moeite waard. De camping heeft eigenlijk alles wat nodig is. Twee geweldige mensen die het runnen Jacob en Jannie erg gastvrij erg gemoedelijk, schoon sanitair en mooie vis en zwemvijver en vanaf de camping mooie wandel en Fietsroutes die je zowel door het Groningse, Drentse of Friese landschap leiden. Kortom wij komen zeker weer.

Gerard-D.-

aug 2024

gezellige camping leuke plekken, met een geweldige zwemplas en om te vissen.

Bremerweg 1

9354 VN, Zevenhuizen, Nederland

camping in Zuidelijk Westerkwartier - gelegen op de grens van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe - zwem/visvijver - recreatieruimte - centrum 2km

1 jan t/m 1 okt