gelegen tussen akkers en groen - aan rand van de Peel - centrum 1km
Jacob Poelsweg 30
5966 RB, America, Nederland€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenEen uitzonderlijk nette locatie met een zeer vriendelijke eigenaresse, een dikke pluim 👍. Hier gaan we vaker komen!
Erg gastvrije en aardige eigenaresse. En zeer nette, grote plaatsen. Supermarkt op loopafstand. Prima sanitair. En de Bouvier de huizes heeft adhd maar doet geen vlieg kwaad ;-)
wij hebben hier een nacht geslapen met onze camper, hele aardige eigenaar. mooi en schoon sanitair en heerlijk fietsen in de buurt en bij de twee vakantie parken in de buurt kun je ook nog heerlijk gaan zwemmen. zeker een aanrader wij komen zeker terug
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Jacob Poelsweg 30
5966 RB, America, Nederland51° 26' 4" N
info@campingdesleng.nl
€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWasmachine