Camping aan het gelijknamige natuurgebied te Hulsberg - rust, ruimte en pivacy - Pelgrimspad en Pieterpad - natuurgebied 50m
Wissengrachtweg 65
6336 TH, Hulsberg, Nederland€ 21,50 • 15 mrt. t/m 15 apr.
€ 23,50 • 16 apr. t/m 30 sep.
€ 21,50 • 1 okt. t/m 31 okt.
Kortingskaartenal veel campings gezien ,maar deze was geweldig, we werden zo gastvrij ontvangen , mooie grote plaatsen en het sanitair tip top in orde, in een woord geweldig. Een aanrader voor ieder die van kamperen houdt wil en joke
Wij kwamen erachter dat wij nog geen review geschreven hadden over deze mooie camping, waar vriendelijkheid en gastvrijheid hoogtij vierde tijdens ons 3-daags verblijf met de camper. Ook de mooie omgeving nodigt uit om op de fiets te verkennen. Alleen het voorspelde slechte weer deed ons huiswaarts keren.
lees meereen hele mooie minicamping. eigenaren hebben het goed voor elkaar en zijn op alles voorbereid. onze eigen blokken waren niet hoog genoeg. geen probleem want hun hadden bog blokken in de schuur liggen. echt top!! alles was keurig verzorgd en schoon. het ontbijt op zondag is echt een aanrader, ook dit was weer top!!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
lees meerWissengrachtweg 65
6336 TH, Hulsberg, Nederland50° 53' 34" N
info@campingaandebeemden.nl
€ 21,50 • 15 mrt. t/m 15 apr.
€ 23,50 • 16 apr. t/m 30 sep.
€ 21,50 • 1 okt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet