Camperplaats Kessel

Geclaimd door eigenaar

4.6

Locatie host

Welkom bij Camperplaats Kessel!

Wij zijn Geert en Wendy, samen met onze drie kinderen Bram, Tren en Guus. Wij heten u van harte welkom op onze kleinschalige, gezinsvriendelijke camperplaats, waar eenvoud en persoonlijke aandacht centraal staan.

Hier kunt u genieten van een rustige en gezellige sfeer. Of u nu wilt ontspannen of de prachtige omgeving wilt verkennen, wij zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt.

Onze plaats is kleinschalig maar persoonlijk en we staan altijd voor u klaar. Als u iets nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij hopen dat u een geweldige tijd zult hebben en geniet van alles wat Camperplaats Kessel te bieden heeft.

Tot snel!

• Honden toegestaan

4.6

Van-der-meer

1 weken geleden

prachtige cp. van alles voorzien. mooie plaatsen. en wij hebben hier prachtig gewandeld aan de Maas en in het bos. mooie horeca aan de Maas. wij komen zeker terug.

L

Lyndalou

nov 2025

We waren op tournee door Nederland en verbleven hier twee keer, omdat het zo goed beviel! Zeer vriendelijk personeel en eigenaren. Het terrein is zo goed onderhouden en de staanplaatsen zijn ruim bemeten met heggen tussen elke verharde ondergrond. Het toiletgebouw is ook super schoon. Bedankt Stan, Leah en Wendy. We hopen jullie allemaal weer te zien bij ons volgende bezoek. Charlie & Lynda, Schotland.

Weekendrijders.1

nov 2025

Prachtige camperplaats Mooi Sanitair gebouw en vooral een vriendelijke en behulpzame gastvrouw We komen er zeker terug

Hazenakkerweg 1

5995 RM, Kessel, Nederland

Locatie host

Welkom bij Camperplaats Kessel!

Tot snel!

Hartelijke groeten,
Geert, Wendy, Bram, Tren en Guus

Lees verder

Gelegen in historisch dorp in Maasvallei bij Maas - langere lengte van camper na overleg - honden speelplaats - Kasteel Oeverberg en De Keverberg - centrum Kessel 600m