Mooie plekken! fijn zwembad ook. restaurant geen menu’s! personeelsgebrek?
locatie op camping - centrale ligging in driehoek Eindhoven, Venlo en Weert - veel rust en ruimte - zon- en schaduwplekken - ook stop&go gereduceerd tarief - korting NKC-card - open/overdekt zwembad op terrein [hele jaar open] - centrum 1km
Steenoven 10
5768 PK, Meijel, Nederland€ 25,25 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenMooie plekken! fijn zwembad ook. restaurant geen menu’s! personeelsgebrek?
Schoon sanitair, mooie kampeervelden en fijn zwembad! Minpuntjes waren voor ons: betalen voor douche en afwaswater. Tegenwoordig weinig kleingeld op zak, moesten steeds wisselen bij de receptie. WiFi was alleen te ontvangen bij het hoofdgebouw. Op de rest van de camping geen bereik. Reserveren voor bezoek en zwembad netjes doorgegeven bij receptie, maar werden toch even teruggefloten. Iets in communicatie tussen personeel onderling misgegaan.
lees meerHartelijk dank voor jullie review en feedback. Bedankt dat jullie onze gasten waren. (Nienke / receptie)
super slechte camping niet meer komen zoek een goede
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Mooie plekken! fijn zwembad ook. restaurant geen menu’s! personeelsgebrek?
super slechte camping niet meer komen zoek een goede
Steenoven 10
5768 PK, Meijel, Nederland51° 20' 19" N
info@simonshoek.nl
€ 25,25 • 1 jan. t/m 31 dec.
NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine