Kampeerbos De Simonshoek

Pauladirk

sep 2025

leuke camping met een heerlijk zwembad. Naast de camping ligt een groot bos om je hond uit te laten. Sanitair is aan vernieuwing toe !

wqrtyuiop

aug 2025

Volgens de website : De gezelligste boscamping in Noord Limburg. We staan klaar om je van harte te verwelkomen in het sfeervolle Noord-Limburg! De realiteit: de minst vriendelijke ontvangst van een receptioniste die ik 50 jaar kamperen heb meegemaakt. Gelijk weer vertrokken. Helaas moest ik minimaal 1 ster kiezen. Zelfs dat is nog te veel.

Plek, camping en omgeving prima. Daarom 3 sterren. Betalen voor warm afwaswater € 0,20 en voor douchen € 0,50 staat nergens vermeld. Eigenaren kunnen beter met pensioen gaan, vriendelijkheid straalt er niet vanaf. Verklaart misschien ook waarom de camping bij lange na niet vol stond in het hoogseizoen. Al doen ze op de site anders vermoeden bij het kiezen van een plek.

Steenoven 10

5768 PK, Meijel, Nederland

locatie op camping - centrale ligging in driehoek Eindhoven, Venlo en Weert - veel rust en ruimte - zon- en schaduwplekken - ook stop&go gereduceerd tarief - korting NKC-card - open/overdekt zwembad op terrein [hele jaar open] - centrum 1km

1 mrt t/m 31 dec

ACSI - Campingcard