Camping DenTiel

HymerM&B

mei 2025

Wat hebben we genoten! Na een warm onthaal van de eigenaar kregen we een prachtige, ruime plaats toegewezen. De camper stond gelijk waterpas, dat is altijd mooi meegenomen. Het sanitair is super schoon, goede afwasplek en genoeg info aanwezig om de omgeving te ontdekken. Wij hebben heerlijk gefietst, Overloon oorlogsmuseum en Venray zijn dichtbij. Echt een aanrader als je van de rust wilt genieten. De 2 ezeltjes zijn een grote bonus!

joli

okt 2024

4 nachten gestaan. Vriendelijk ontvangst door Marc die na overname hier zijn eerste jaar draait. Mooie ruime plaatsen. Toiletten en douches aanwezig. Veel kilometers gefietst met mooie routes langs de Maas. Dank jullie wel voor het gezellige praatje en de gastvrijheid.

We hebben een heerlijk verblijf gehad op camping den Tiel. We stonden vooraan op de camperplekken, met vrij uitzicht. De eigenaren Marc en Michelle zijn erg enthousiast en Marc kwam tussendoor ook nog even een praatje maken of alles in orde was, De camping is mooi gelegen om te fietsen of te wandelen. We komen zeker een keer terug!

Den Tiel 4

5815 EE, Merselo, Nederland

Kampeerplaatsen op mini-camping - extra lange campers in overleg mogelijk - ook plaatsen op camperplaats [sc 47681] - Venray - centrum Merselo 550m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!