camperplaatsen aan Mookerplas tegenover camping Eldorado - reserveren mogelijk via website - aanmelden bij Eldorado Boatshop Witteweg 9 [jachthaven] - restaurant/snackbar - supermarkt - hond aangelijnd - bushalte 700m - centrum 200m
Witteweg 18
6586 AE, Plasmolen, Nederland€ 28,20 • 22 apr. t/m 15 mei
€ 18,20 • 16 mei t/m 24 mei
€ 37,20 • 25 mei t/m 29 mei
€ 18,20 • 30 mei t/m 2 jun.
€ 37,20 • 3 jun. t/m 6 jun.
€ 18,20 • 7 jun. t/m 7 jul.
€ 22,20 • 8 jul. t/m 21 jul.
€ 28,20 • 22 jul. t/m 28 aug.
€ 22,20 • 29 aug. t/m 4 sep.
€ 18,20 • 5 sep. t/m 30 okt.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenZeer mooie omgeving voor fietsers of wandelaars. Camperplaats zelf, stonden op de beste plaats, prachtig staan, andere plaatsen zijn toch wat minder. Verzorgd sanitair.
Door ziekenhuisopname moesten we annuleren, nee wij geven geen geld terug. dan komen wij graag in het voorjaar. nee u moet voor 1 november komen anders geldt ons aanbod niet meer… onvriendelijk we wonen in Noord Groningen. Tips: zet een pijl op het bord waar de boatshop is gevestigd, stop met muntjes voor elektra, WiFi voor 5€ per dag en niet werkt…. maar sanitair schoon in 5 dagen niet gebeurd! Top: het uitzicht, fietsen in de regio, eettentjes!
lees meerWat een teleurstellende ervaring! In april gereserveerd. Echter bij aankomst nog 1 plek vrij (wie het eerste komt kiest de beste plek, staan ervoor in de rij!). En wat voor plek, nr. 5. Pal naast de vuilcontainers en met uitzicht op het passanten WC gebouw. Bovendien bij de ingang. Alles dor en stoffig. Lijkt in de verste verte niet op de foto's. Erg onpersoonlijk. Snel weggereden. Geld keurig teruggekregen. Nooit meer!!!
lees meerWasmachine
info@eldorado-mook.nl
€ 28,20 • 22 apr. t/m 15 mei
€ 18,20 • 16 mei t/m 24 mei
€ 37,20 • 25 mei t/m 29 mei
€ 18,20 • 30 mei t/m 2 jun.
€ 37,20 • 3 jun. t/m 6 jun.
€ 18,20 • 7 jun. t/m 7 jul.
€ 22,20 • 8 jul. t/m 21 jul.
€ 28,20 • 22 jul. t/m 28 aug.
€ 22,20 • 29 aug. t/m 4 sep.
€ 18,20 • 5 sep. t/m 30 okt.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine