Camping Boschheide

• Douche

lokkie

mei 2025

Echt een mooie camping in een fraaie omgeving. Alleen jammer dat wanneer je er om 11.30 uur aankomt 12 euro extra moet betalen. Op onze vraag of we de volgende dag pas om 13.00 uur mochten vertrekken ipv 11.00 uur kregen we als antwoord dat we dan 12 euro extra moesten betalen. Stroom is ook niet gratis, je betaald 4 KWH(2,60 euro) en elke KWH meer 0,65 eurocent. (Bijna 40 euro voor 1 nacht is toch prijzig)

JenRM

apr 2025

Mooie grote plaatsen met heggen afscheiding waardoor veel privacy in rustige omgeving. Prachtige omgeving voor wandelen en fietsen naar Roermond of langs de Maas. Vriendelijke eigenaresse. Wij hebben hier 2 dagen met camper gestaan.

voor het najaar vonden wij de prijs 25 euro veel en dan 4 kWh zit erbij moesten nog 2 euro bij betalen en 2 elektrische fietsen opgeladen. Verder was de camping de laatste open en mochten niet zonder bijbetaling blijven staan om nog een rondje te fietsen.

Veestraat 31

6071 PR, Swalmen, Nederland

Diverse kampeerplaatsen op Landschapscamping - zie voor tarieven de website - Erve Gosejacob - centrum Swalmen 3km

1 sep t/m 1 okt

1 apr t/m 30 jun