camping tegen de heuvels van het Geuldal - zwembad - winkeltje - centrum 6km
Cottessen 6
6294 NE, Vijlen, Nederland€ 28,00 • 1 apr. t/m 30 sep.
Best Deal Camping Card, NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenMooie camping tussen de Limburgerse heuvels. Vriendelijk ontvangen, prima sanitair. We kregen een map met toeristische suggesties. Het dichtstbijzijnde dorpje is 6 kilometer van de camping verwijderd.
Prima camping om de prachtige omgeving te verkennen. Douchen met muntjes. 0,80 ct voor 5 minuten. Voor ons geen probleem.
prima camping, mooie omgeving sanitair is top jammer dat het winkeltje en horeca dicht was terwijl het best druk was, gemiste kans. camper waterpas zetten is wel een uitdaging!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Cottessen 6
6294 NE, Vijlen, Nederland50° 45' 34" N
info@cottesserhoeve.nl
€ 28,00 • 1 apr. t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet