Aarle-Rixtel, Laarbeek, Noord-Brabant, Nederland

Camperplaats Croy

Camperplaats gelegen bij Kasteel Croy - in landelijke omgeving - geen reserveren - langer verblijf in overleg met de eigenaar - onkosten stroom via meter - Helmond 6km - centrum 2km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Jonker Karellaan 3

5735 PT, Aarle-Rixtel, Nederland
    Toon op kaart
  • € 14,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,72van 5

• maart 2023

camperplek met 6 ampere stroom. savonds verlichting en koelkast aangehad. de volgende morgen een paar bakjes koffie. 12 euro aftikken voor extra stroomverbruik.

Reactie van beheerder

Beste Postma's Bedankt nog voor uw verblijf op onze camperplaats. We vinden het jammer dat U over de afwikkeling van de stroomkosten niet tevreden bent. Ik ben het met U eens dat het een hoog bedrag is maar sinds enkele maanden houden we het stroomgebruik per camperplaats bij omdat de kosten zo gestegen zijn. Ik heb U ook laten zien dat U ruim 30 Kwh gebruikt had. 6Kw zit bij de prijs in dus blijft er 24 over. Op onze tarievenlijst hebben we staan dat extra Kw's 0,60 euro kosten. Omdat het bedrag zo hoog uitkwam heb ik maar 0,50 euro geteld wat dus neerkwam op 12 euro. Toen ik dat kwam uitleggen zag ik ook dat U met 3 personen was wat U niet opgegeven had. Dat zou 2.50euro extra zijn . Daar heb ik verder ook niets van gezegd. We doen ons best om bezoekers met een blij gevoel te laten vertrekken en vinden het jammer dat dat bij U niet is gelukt. Mvrgr. Jos Kuijpers camperplaats Croy

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 89 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4,72van 5

Reactie van beheerder

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 14,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten