Camperplaats gelegen bij Kasteel Croy - in een landelijke omgeving - Helmond 6km - centrum 2km
Jonker Karellaan 3
5735 PT, Aarle-Rixtel, Nederland€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEen nieuwe plaats met ruimte en uitzicht. Schuine stroken voor makkelijk in- en uitrijden. Vergezichten en natuur. Fietsen en rust. Nog gras met klaver.
Top camperplaats, de aanleg in cirkel geeft voor iedere camper ruimte en vrijer uitzicht. Mooie informatie ruimte. We zijn nu maar 1 nacht geweest I.v.m. doorreis, maar gaan zeker nog eens terug om de omgeving per fiets te verkennen. Op dit moment geen sanitaire voorzieningen, maar zag al wel een unit staan.
lees meerDit is een van de mooiste cp’s die wij kennen,prachtige indeling met ruime plaatsen,bij voormalige melkveehouderij,aan alles is gedacht,zeer vriendelijk beheer en mooi landelijk uitzicht in fiets vriendelijke omgeving aan toilet gebouw wordt gewerkt(voor ons niet nodig)gewoon super 100 punten
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Jonker Karellaan 3
5735 PT, Aarle-Rixtel, Nederland51° 30' 23" N
info@camperplaatscroy.nl
+31620292191
€ 15,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater