Camping de Paal

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camping de Paal is met stip op nummer één de leukste camping van Nederland. Voor gezinnen met kinderen t/m 11 jaar, kinderen worden bij ons namelijk helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin, de Biebelebontse Paalbergen of met het animatieteam en ’s avonds naar een knotsgekke theatervoorstelling. En de papa’s & mama’s en opa’s & oma’s genieten tijdens hun vakantie net zo van de blije kindergezichtjes als wij!

Lees verder

• Stroom

Een werkelijk fantastische plek met veel groen en veel plezier voor alle leeftijden! Uitstekende toiletten, eten en entertainment, en ongelooflijk gastvrij!

we hebben hele mooie dagen gehad, het was kei gezellig. Peter en Anja hartelijk dank. We komen zeer zeker terug.

oppad5661

jul 2024

de prijzen zijn het dubbele van wat ik op Campercontact las. in juli voor camper met 2 personen 80 euro.

De Paaldreef 10

5571 TN, Bergeijk, Nederland

Locatie host

Lees verder

Kampeerplaatsen - kindvriendelijk - voor de juiste prijzen in diverse periodes zie website - centrum 3 km. Er zijn ook een aantal velden die huisdiervrij zijn, maar overleg eerst met de eigenaren.

18 aug t/m 27 okt

13 jul t/m 17 aug