Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Wij zijn Wim en Tonny van Hal en genieten al meer dan 25 jaar van onze minicamping Weideblik. Een camping in Brabant met 25 ruime kampeerplaatsen. Gelegen in het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant, op de grens van Dorpen Biezenmortel en Helvoirt. Dichtbij leuke steden als Den Bosch, Tilburg, dorpen als Oisterwijk, Heusden, Udenhout, Drunen, Loon op Zand. Heerlijk wegdromen in uw relaxstoel op de camping, genietend van de rust en de weidse uitzichten om u heen. Dat kan op Weideblik! Met een prachtige omgeving die zich uitstekend leent voor fietsen en wandelen. U bent in 2024 van harte welkom op de camping van 1 april tot 5 oktober De vakantiehuizen zijn het hele jaar geopend.
Lees verder

Oude Bossche Baan 35
5074 RC, Biezenmortel, Nederland

Locatie host
Lees verder
Camping aan de rand van natuurgebied Loonse en Drunense duinen - op de staanplaatsen WiFi en CAI-aansluiting - Bed & Breakfast - centrum 3,5km
1 apr t/m 5 okt
€ 30,42