voor de 5e keer hier, dat zegt genoeg 👍👍👍
Wij vinden dit een mooie rustige camperplaats. De eigenaresse is erg aardig en geeft goede uitleg. De broodjesservice is prima en de aangeboden fietsroutes zijn prima! Dit is een goede uitvalsbasis voor fietsers. Mensen met honden moeten opletten met uitlaten want je loopt eerst langs een erg drukke weg. Geen sanitair, maar dat vinden wij geen probleem. Lozen kan wel.
lees meermooie camperplek. gastvrij ontvangst. mooi omgeving om te fietsen. klein minpuntje is de drukke weg er langs.
voor de 5e keer hier, dat zegt genoeg 👍👍👍
lees meerHeikantstraat 16
6021 RJ, Budel, Nederland51° 15' 43" N
mail@camperplaatsbudel.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons