Dorpscamping Gemert

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Hallo ik ben Hans en ik heet jullie van harte welkom op Dorpscamping Gemert. Elke morgen vrijblijvend een kopje koffie/thee met een koekske. Gewoon gezellig. In alle rust, lekker kamperen in het groen en op loopafstand van het gezellige Gemert. Trots op titel Camping van het jaar 2023. Tot snel.

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

R

Roberttemmink

okt 2025

kan niet meer sterren geven gewoon super en netjes zijn er 2 nachten geweest en er zullen er nog wel meer komen. tot de volgende keer 👍

Berner19

okt 2025

Wij sluiten ons aan bij alle positieve reviews die al geschreven zijn. Prachtige camping waar alles klopt. Gezellig gezamenlijk bakje koffie, top sanitair, ruime plaatsen, centrum op loopafstand, fijn wandelen met de hond. Kortom een dikke 10 als dat zou kunnen. Bedankt Hans.

Harrielohuis

okt 2025

Echt een aanrader super mooie camping mooi aangelegd en grote plaatsen schone douches en wc en vlotte beheerder en Gemert is een mooie stad.

Pandelaar 30

5421 NH, Gemert, Nederland

Locatie host

Lees verder

Kleine camping bij dorpskern Gemert - kamperen in het groen - winnaar camperlocatie van het jaar 2020 - hotspot geocaching - centrum 500m Camping van het jaar 2023

20 mrt t/m 26 okt