Natuurkampeerterrein Vogelenzang

• Douche

Roel-v-Meel

aug 2025

ik woon in den bosch, dus vlakbij. Maar dit is de enige waar ik vaker kom. Heerlijk rustige plek. gezellige kampvuur plaats, leuke mensen, prima sanitair. gewoon ouderwets gezellig. voor de glampers hebben ze leuke huisjes enzo. wel zelf eten en drinken meenemen want geen winkeltje of restaurant. Maar een plek die je jaren bij blijft. of je nou in de boomgaarden staat of bij het meertje. mooie fiets en wandelroutes.

Heerlijke rustige camping. Is wat rommelig maar sanitair en voorzieningen zijn heel netjes en schoon. Amfibieënpoel achter op de camping trekt wel veel prik insecten dus Deet meenemen is aan te raden. Maar ik heb er genoten van twee dagen natuur. ligt landelijk in de omgeving is het qua verkeer niet druk dus kan je prima rondje wandelen met de hond. Vlakbij Den Bosch. Maar ook het centrum van Schijndel was gezellig om wat te eten.

EdgeII

aug 2022

Het is een wat rommelige camping. Niet storend, dus je verwacht dan ook van het sanitair dat het rommelig is. Maar dat is schoon en net sanitair. Qua prijs vind ik aan de hoge kant. Camper, 1 persoon, zonder stroom... 18,50 euro... Op mijn plek geen wifi bereik. Geen idee op overige plekken. Geen aanrader maar ook geen afrader, ervaar zelf maar. Want het is een mooie en rustige locatie.

Vogelenzang 2

5292 NH, Gemonde, Nederland

kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] - theaterboerderij - speeltoestellen - centrum 2km

1 mrt t/m 29 nov