Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Onze Camperplaats Biest-Houtakker is geopend in april 2023. Het is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes, met knooppunten in de directe omgeving. De locatie ligt naast Safaripark Beekse Bergen, op slechts 20 kilometer van de Efteling & 6 kilometer van Tilburg.
Camperplaatsen 1 - 20 hebben uitzicht op het kanaal, plaatsen 21 - 45 hebben uitzicht over de velden. Onze standaard plaatsen hebben een lengte van 6 tot 8 meter, de comfort plaatsen zijn 8 tot 14 meter.
Een fijne plek voor een ontspannen verblijf met alle gemakken binnen handbereik! Je kunt ter plaatse reserveren aan de boekingszuil. Om zeker te zijn van een plaatsje reserveer je gemakkelijk online en kies je jouw favoriete plek.
Met gastvrije groet, 💋 Loes

51.51914 5.14651

Locatie host
Met gastvrije groet, 💋 Loes
Lees verder
Locatie gelegen aan het Wilhelminakanaal - diverse camperplaatsen [zie website] - inchecken via boekingszuil - online reserveren mogelijk - honden gratis - Biest-Houtakker 1,9km - centrum Hilvarenbeek 5km
€ 17,90