Camperplaats Biest-Houtakker

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Onze Camperplaats Biest-Houtakker is geopend in april 2023. Het is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes, met knooppunten in de directe omgeving. De locatie ligt naast Safaripark Beekse Bergen, op slechts 20 kilometer van de Efteling & 6 kilometer van Tilburg.
Camperplaatsen 1 - 20 hebben uitzicht op het kanaal, plaatsen 21 - 45 hebben uitzicht over de velden. Onze standaard plaatsen hebben een lengte van 6 tot 8 meter, de comfort plaatsen zijn 8 tot 14 meter.

Een fijne plek voor een ontspannen verblijf met alle gemakken binnen handbereik! Je kunt ter plaatse reserveren aan de boekingszuil. Om zeker te zijn van een plaatsje reserveer je gemakkelijk online en kies je jouw favoriete plek.

Met gastvrije groet, 💋 Loes

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Frysker

5 dagen geleden

fijne cp met een fris toilet gebouw, ik gebruikte een klein opstapje zodat de douche lekker warm is, je hebt stroom palen maar je kan niet bij allemaal betalen, zoek dan even een andere paal op (pin en cash is mogelijk) wij hebben een 12 meter camper en die paste makkelijk op de plek. bij de kikkertuin, restaurant/cafe is het gezellig en het eten is normaal, voor lekker eten raden wij De Hemel aan in hilvarenbeek echt een top tent

J

JoSa-LiRo

nov 2025

mmmmm zalig hier 😃 voor de vijfde maal hier enkele dagen gestaan.... de rust, de bossen, de velden , de leuke horeca en vooral de fijne camperplaats... dit is voor ons telkens een beetje thuis komen 🥰... maw wij komen zeker nog terug 😃

r

rkdeman@gmail.com

nov 2025

Wij stonden hier een nachtje. Keurig sanitair en brandschoon. Plekken prima alleen aanrijroute op de camperplaats vol gaten, modderige boel na een aantal buien. Biedt daardoor een troosteloze aanblik jammergenoeg. Fijne uitstort voor chemisch toilet. Wij hadden helaas veel last van laagovervliegende helikopters en grote knallen, militaire oefening??

Veldbraken 2b

5081 NL, Hilvarenbeek, Nederland

51.51914 5.14651

Locatie host

Met gastvrije groet, 💋 Loes

Lees verder

Locatie gelegen aan het Wilhelminakanaal - diverse camperplaatsen [zie website] - inchecken via boekingszuil - online reserveren mogelijk - honden gratis - Biest-Houtakker 1,9km - centrum Hilvarenbeek 5km