Minicamping gelegen in de polder, rustige omgeving en veel ruimte - centrum 1km
Palingstraat 27
4741 RE, Hoeven, Nederland€ 17,80 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenRuim opgezet. Het moment dat wij er waren was het lekker rustig. Uitzicht over de polders. Geen geluid van snelwegen of industrie. Sanitair prima. Goede ontvangst.
Met de camper op een veldje gestaan, uitkijkend op de landerijen. Prima plek. Je betaald 50 cent voor één douche beurt (a 6 minuten) en 20 cent voor één emmer heet water. Sanitair is netjes, echter je moet zelf wc papier meenemen. Rustige camping. Tip met kinderen: Waterpark Splesj (15 min fietsen). Er staat een groep Roemenen (arbeiders) waar wij geen last van hebben gehad. Schijnen in 't weekend harde muziek te draaien.
lees meerDe plek is prima. Helft terrein voor werknemers uit andere landen gereserveerd. Alhoewel alles aanwezig was, en schoon, vinden wij het (als we voor een camping kiezen) wat minder als je voor elke druppel warm water moet betalen (voor douche oké) en zelf wc papier moet meenemen. Bovendien was het daar ijskoud. Maar 2 min warm water en 'thermostaatkraan' moet op maximum. Voor het eerst van mijn leven uitgegleden op een douchevloer. Contant betalen.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
lees meerPalingstraat 27
4741 RE, Hoeven, Nederland51° 35' 27" N
info@minicampingpolderzicht.nl
€ 17,80 • 1 apr. t/m 1 nov.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater