4,68van 5

• september 2023

Super rustige camperplaats, zeer netjes, ruime plaatsen. Spijtig dat we niet kunnen wassen na een probleempje van onze 15 jarige kater. Maar dan doen we dat thuis wel. Super lekkere fritjes hier te verkrijgen, mss binnen paar dagen een hamburger erbij 👍😋. Zeer veel cashes te vinden. 👍👍

• september 2023

Wat een leuke c.p ...leuke ontvangst lekker drankje van de eigenaar gehad op het terras bij cafe/restaurant.. s avonds ook patat en snackje die we even besteld hadden bij de camper gebracht. Mooie schoon sanitair ... en wat een rust kortom hoor komen we vast nog keer terug :))

helg61

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 96 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,68van 5

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Camperplaats Dun Achtertuin