Camperplaats De Trekvogel

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Kees310

sep 2025

Het is misschien wat laat.Maar toch. Zeer vriendelijke ontvangst. We hebben er 6 nachten gestaan. De prijs is goed. Het sanitair schoon en prima. Wie van kamperen houd kan er goed toeven. Ik kom diverse keren in reviews negative verhalen tegen die nergens op slaan. Maar kamperen is wat anders dan in een hotel verblijven. Dus nogmaals het is prima om hier te vertoeven

linley

jul 2025

Wij vinden deze camperplaats heel leuk, mooi en rustig. Een vriendelijk ontvangst en goede uitleg. Leuk persoonlijk contact. We stonden naast de schapen en koeien en er waren veel verschillende vogels en een konijntje. Mooie omgeving. Sanitair schoon en goed! Kortom genieten hier.

V5.5.4

jun 2025

Wat een mooie plek om te staan als je van rust houd. De douche en toilet zo netjes en schoon, lozen makkelijk goed voor elkaar. Vriendelijke eigenaar, €25,00 met stroom per dag. Echt een aanrader. groeten van de Besjes

Broekstraat 72

5124 NK, Molenschot, Nederland

De Trekvogel is gelegen in het buitengebied van Molenschot - voormalige boerderij - centrum Molenschot 1km

20 jan t/m 30 okt